Peptalk Café

Welkom op de pagina van het Peptalk Café

Het eerstvolgende Peptalk Café zal op vrijdag 21 april van 19.30 – 21.30 uur zijn. Reserveren via deze link

Onderwerp : GEZONDE VOEDING 

Gastspreker: Janneke Ran van Happy People Center Uithoorn

In ons Peptalk Café van 21 april a.s. ontvangen wij als gastspreker Janneke Ran van Happy People Center Uithoorn. Zij vertelt ons meer over ‘gezonde hoeveelheden’, suikers en koolhydraten en of suikervrij eten nou goed voor je is.

Én iedereen (die dat wil) krijgt een GRATIS BODYCHECK (wegen, meten: gewicht, BMI, vetmeting vochtmeting, spiermassa, taille omtrek, bloeddruk). En of dat nog niet genoeg is krijgen we ook allemaal een GRATIS WEEKMENU mee naar huis.
Wij gaan gezond en wel de zomer in! Wie doet er met ons mee?

 

PEPTALK CAFÉ

Binnen het Peptalk Café behandelen we elke week een thema. Dat kan gaan om een praktisch thema (hoe om te gaan met…), een creatief thema, psychologische of opvoedkundige thema’s of een heel ander soort thema. We behandelen de thema’s luchtig en met een vleugje humor en onder het genot van een bak koffie of thee. Natuurlijk met iets lekkers erbij. Er is gelegenheid om bij te kletsen of te netwerken, er is altijd een korte workshop of lezing van ongeveer een uur en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en na te praten.
 
De sfeer binnen het Peptalk Café is ontspannen en humor is het keyword. Elke maand nodigen we een gastspreker uit die ons iets kan vertellen over zijn of haar vakgebied. Heb je interesse in een bepaald onderwerp? Laat het ons weten en we kijken of we jouw onderwerp in kunnen plannen.

Data t/m zomervakantie 2017:

20 januari, 3 februari, 17 februari, 3 maart, 17 maart, 7 april, 21 april, 19 mei, 2 juni, 16 juni, 7 juli

(let op, 5 mei is er geen Peptalk Café)

Kosten:

  • Losse ticketprijs per persoon € 12,50 (contante betaling aan de deur)
  • Strippenkaart voor 5 Peptalk Cafés € 55,= (via mail bestellen)

Koffie, thee en wat lekkers krijg je natuurlijk van ons. En ook voor de workshops en extra’tjes betaal je niks extra’s.

Onderwerpen tot aan de zomervakantie o.a. :

– Faalangst
– Conflicten met je puber
– Voeding

 

Adres: Ondernemingsweg 90, Uithoorn (rechter ingang, 2e verdieping). Er is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar. Graag aanmelden via e-mail: contact@wegwijscc.nl