Conflicthantering 13 februari 2017

13 februari 2016 0 Door Wegwijs CC
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/02/2016 - 20/02/2016
19:30 - 21:30

Locatie
Wegwijs Counselling & Coaching

Categorieën


Conflicten op het werk

We zien het steeds meer, werknemers die zich ziek melden als gevolg van problemen op de werkvloer; pestgedrag en irritaties of conflicten. De negatieve werksfeer zorgt ervoor dat de werknemer met lood in de schoenen naar het werk gaat en zich opgebrand voelt.
Tijdens de groepstraining “Conflicthantering op de werkvloer” leer je om te gaan met conflicten en irritaties. We onderzoeken welke conflictstrategie het beste bij jou past, hoe we om kunnen gaan met onderwerpen als erkenning en waardering, hoe we gesprekken met collega’s en leidinggevenden het beste kunnen voeren en hoe we onze doelen kunnen bereiken.
Je leert, aan de hand van RET (Rationele Effectiviteits Training), hoe je (nog) beter om kunt gaan met problemen. Nu en in de toekomst, zowel op de werkvloer als in de privésituatie.

Data en inhoud van de training:

Deze training wordt over 2 avonden gegeven: op maandag 13 februari en op maandag 20 februari 2017. Beide avonden van 19.30 – 21.30 uur.

De eerste avond leren we wat conflicten zijn en nemen we de verschillende conflictstrategieën door. We onderzoeken welke strategie bij jou past, wat voelt goed en waar zou je mee kunnen oefenen? Op de 2e avond besteden we aandacht aan wat ons denken doet met conflicten. Hoe staan we in conflicten, op welke manier kunnen we conflicten beïnvloeden? Deze methode noemen we de RET methode.

Kosten:

De kosten voor deze training van 2 avonden bedragen € 95,= inclusief BTW. Koffie, thee en lesmateriaal is inbegrepen. Deze training is geschikt voor werknemers, maar ook voor ieder ander die om wil leren gaan met conflicten in de privésituatie. Let op: veel werkgevers zijn bereid de kosten voor deze training te dragen. Zij hebben er immers profijt van als jij beter in je vel zit en beter met situaties kunt omgaan. Bespreek dit met je werkgever.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.