• 06-828 470 62
  • contact@wegwijscc.nl

Gratis ouderavond – Het lerend brein

Gratis ouderavond – Het lerend brein

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/03/2019
19:30 - 21:00

Categorieën


Hoe komt het dat de cijfers die mijn kind haalt niet altijd overeenkomen met wat wij denken dat hij kan? Welke invloed heeft stress op het leren? Waarom wil het maar niet lukken om een planning te maken, laat staan die na te komen? Waarom is mijn kind niet gemotiveerd om te leren? Hoe zorg ik ervoor dat eruit komt wat erin zit? Al deze vragen hebben te maken met hoe goed de executieve functies bij uw kind ontwikkeld zijn en gebruikt worden.

Tijdens de ouderavond wordt ingegaan op de werking van het brein en leggen wij uit wat ‘executieve functies’ nu precies zijn en waarom het zo belangrijk is dat deze goed tot ontwikkeling kunnen komen, wat je zelf als ouder kunt doen om deze ontwikkeling te stimuleren en hoe een goede planning eruit ziet. 

Want wist u, dat de ontwikkeling van de executieve vaardigheden, een grotere voorspeller zijn voor schoolsucces dan het IQ?

  • Voor wie? Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp, voor iedereen die zijn of haar eigen (klein)kinderen wil helpen zich nog beter te ontwikkelen en zich klaar te maken voor het werk op school, nodigen wij van harte uit voor deze gratis ouderavond (die natuurlijk ook bedoeld is voor opa’s, oma’s en ieder ander!).
  • Wanneer? Op dinsdag 19 maart a.s. van 19.30 – 21.00 uur
  • Waar? Johan de Wittlaan 83 te Uithoorn (gebouw Bovenboog, begane grond)

Graag aanmelden door een mail naar contact@wegwijscc.nl te sturen. Wij horen graag met hoeveel personen u komt en of u wellicht nog specifieke vragen hebt die wij tijdens de avond kunnen beantwoorden. 

Wegwijs CC

Laat je bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.