Trainingen trainingskalender Wegwijs team

Trainingskalender

Trainingskalender 2020 / 2021

Ga direct naar:

.

Opleiding Jeugd Breincoach (3-daags)

Trainingsdata en Locaties

2021
13-01 - 15-01 | Locatie Apeldoorn (VOL)
26-03 - 28-03 | Locatie Veghel (VOL)
26-05 - 28-05 | live ONLINE opleiding (VOL)
16-06 - 18-06 | Locatie Amstelveen
24-09 - 26-09 | Locatie Veghel
13-10 - 15-10 | Locatie Arnhem
17-11 - 19-11 | Locatie Amstelveen

Tijden

Elke trainingsdag is van 09:30 uur - 16:00 uur

Accreditaties

SKJ 23,5 punten
Lerarenportfolio 18 punten

Lesgeld

€ 897 excl BTW 
Voor aanmeldingen in de maanden december 2020 en januari 2021 geldt een 'SAMEN' korting van 15% voor alle cursisten die zich samen aanmelden. 

Tarieven zijn inclusief koffie, thee, verzorgde lunch op alle cursusdagen. Daarnaast ontvangen de cursisten een reader met praktische oefeningen en werkbladen, alle PowerPoints inclusief een kant en klare PowerPoint om een ouderavond te kunnen invullen, 40 breinbrekers voor in de klas of praktijk, het Wegwijs spel, diverse documenten, zoals een voorbeeld intakeformulier en begeleidingsplan, de Vragenlijst Executieve Functies inclusief het normeringsblad, het certificaat Jeugd Breincoach, 2 x per jaar uitnodiging voor de terugkomdag, regelmatig nieuwe werkbladen en deelname aan de besloten Facebookgroep voor Jeugd Breincoaches.

De online opleiding tot LEREN LEREN Specialist is een fantastische aanvulling op deze opleiding. De kosten voor deze opleiding bedragen € 575. Cursisten die ook de opleiding tot Jeugd Breincoach volgen of hebben gevolgd krijgen maar liefst € 100 korting op deze opleiding! 

Toelatingseis

Ervaring in het begeleiden of doceren van jeugd en afgeronde (post) HBO opleiding richting pedagogiek/onderwijs en werkzaam met kinderen/jeugd. Je hoort binnen 1 week of je bent toegelaten tot de opleiding.

Vermelding als zelfstandig Jeugd Breincoach

Na het succesvol afronden van de opleiding kan jouw profiel op aanvraag worden vermeld op de website Jeugd Breincoach. Deze vermelding als zelfstandig Jeugd Breincoach geschiedt op verzoek, in overleg en na goedkeuring van Wegwijs.

Inschrijven   

LEREN LEREN Specialist (online opleiding)

Trainingsdata en Locaties

elke dag starten, studeren op jouw eigen tempo

Studielast

ongeveer 45 uur

Lesgeld

TIJDELIJK LOCKDOWN KORTING, NU € 517,50 ex BTW
Lesgeld na lockdown € 649 excl BTW

Tip

Zie Wegwijs Academie voor ons online trainingsaanbod

We behandelen o.a. de Tekstbegripstrategie (zie ook foto hierboven, het markeren van teksten en hiervan een structuurmap maken). Werken met deze methode zorgt ervoor dat leerlingen lesstof niet alleen beter onthouden, maar ook beter begrijpen. Ze zijn veel beter in staat om verbanden te leggen. Deze methode is individueel, op alle niveaus inzetbaar en sluit naadloos aan bij alle bestaande lesmethoden. Het is direct toe te passen in de praktijk of klas!

Daarnaast krijg je informatie over de werking van de hersenen, het visueel- en het talig brein, de achtergrond van dyslexie, concentratiemoeilijkheden, ontwikkeling van de samenwerking van de hersenhelften (lateralisatie) en tools voor het versterken van het werkgeheugen. We behandelen tientallen leerstrategieën, je leert snellezen, omgaan met de huiswerkplanner en je maakt kennis met het EVO-model: Executieve Vaardigheden in het Onderwijs.

Je stuurt je huiswerk online in en krijgt inhoudelijke feedback van jouw persoonlijke docent. Tenminste 1x per maand wordt een online Q&A georganiseerd zodat we elkaar ook live kunnen zien en spreken en jij jouw vragen kunt stellen. Daarnaast wordt je toegelaten tot het online forum waar je vragen op kunt stellen en contact kunt houden met medestudenten.

Na deze opleiding mag jij je LEREN LEREN Specialist noemen en kun je direct in jouw klas of praktijk aan de slag.

Inschrijven

Opleiding tot Strong Kids Trainer

Startdata en afsluitende praktijkdagen

22 maart 2021 Start online opleiding 
afsluitende praktijkdag zaterdag 26 juni 2021
(VOL)

3 september 2021 Start online opleiding  
afsluitende praktijkdag vrijdag 26 november 2021

7 januari 2022 Start online opleiding  
afsluitende praktijkdag vrijdag 1 april 2022

8 april 2022 Start online opleiding  
afsluitende praktijkdag vrijdag 1 juli 2021

Tijden

Afsluitende praktijkdag van 9.30 - 16.00 uur
Online theoretisch gedeelte is te volgen op eigen moment. Hier voor worden lessen met o.a. video materiaal beschikbaar gesteld via onze online leeromgeving

Accreditaties

SKJ - 28 punten
ABvC - 19 punten

Strong Kids

Lesgeld

TIJDELIJK LOCKDOWN KORTING, NU € 719,10 excl BTW
Lesgeld na lockdown € 799 excl BTW (inclusief koffie, thee en lunch op de examendag/praktijkdag)

Voor certificering dienen alle huiswerkopdrachten en de praktijkdag met een voldoende te zijn afgesloten. Hierbij wordt je intensief geholpen door één van onze docenten. Na certificering ben je bevoegd het logo Strong Kids Trainer te voeren en je binnen jouw praktijk of school te profileren als Strong Kids Trainer. 

Inschrijven

Alle op deze pagina genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Combinatiekorting

Heb je de opleiding tot Jeugd Breincoach gevolgd? Dan krijg je € 100 korting op de opleiding tot LEREN LEREN Specialist en € 50 euro korting op de opleiding tot Strong Kids Trainer.