Strong Kids Contact

Strong Kids Trainer

Opleiding tot Strong Kids Trainer

Wil jij erkend en gecertificeerd Strong Kids Trainer worden? In de opleiding tot Strong Kids Trainer  leer je kinderen van 8 – 12 jaar (Kind) en/of van 12 – 18 jaar (Jeugd) weerbaarder en assertiever te maken. Kinderen kunnen last hebben van faalangst of examenvrees. Of zij durven geen keuzes te maken, niet voor zichzelf op te komen. Ook leer je kinderen, evt degenen die pesten of gepest worden, sociaal emotioneel te ontwikkelen en hen veiliger te laten voelen.

De opleiding voor Strong Kids Trainer bestaat uit een theorie-dag en één of twee praktijkdagen. Er is een praktijkdag Kind en een praktijkdag Jeugd. De theorie-dag is voor alle categorieën gelijk.

Wat Strong Kids zo bijzonder maakt is dat de kinderen zélf mogen kiezen of ze wel of niet aan een groepsproces willen meedoen of dat ze een individuele opdracht willen doen. Zo leert het kind naar zijn of haar eigen gevoel te luisteren en eigen keuzes te maken.

StrongKids logoDe Strong Kids Trainers krijgen de Kind- en/of Jeugdtraining kant en klaar aangeleverd zodat direct kan worden gestart in de klas of de praktijk met het geven van de training aan de kinderen. Er wordt een werkboek met timeline en vele extra oefeningen aangeleverd zodat een gevarieerd programma, toegespitst op de leerlingen in de groep, kan worden aangeboden. De training die je als Strong Kids Trainer gaat geven, zowel voor kinderen van 8 – 12 als van 12 – 18 jaar, bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 1 uur.

Toelatingseisen en aanmelding:

HBO werk- en denkniveau.

Trainingsdata