Trainingen trainingskalender Wegwijs team

Het team

Het Team

Jantien Roël

Jantien Roël

Sinds 2007 is Jantien werkzaam in de mediation, gezinsbegeleiding en conflicthantering. Begin 2015 is zij gestart met Wegwijs als (school-)counsellor en coach. Vanuit haar passie voor kennisoverdracht, communicatie en onderwijs heeft zij het coachen gecombineerd met het geven van trainingen. Jantien is lid van LBRT (Remedial Teacher) en SKJ geregistreerd. 

Anette Vesla-Klomp

Anette Vesla – Klomp

Anette is docente Biologie en Jeugd Breincoach. Daarnaast werkt zij als Trainer bij Wegwijs voor de opleiding tot Jeugd Breincoach, Strong Kids Trainersopleiding en LEREN LEREN Specialist.

Yvette Roosjen

Yvette Roosjen

Yvette Roosjen is gecertificeerd Kindercoach en Jeugd Breincoach. Daarnaast werkt zij als Trainer bij Wegwijs voor de opleiding tot Jeugd Breincoach, Strong Kids Trainersopleiding en LEREN LEREN Specialist.

Arefa Temar

Arefa Temar

Docente Biologie en Jeugd Breincoach. Arefa is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met een diagnose ASS, AD(H)D en hoogbegaafdheid. Zij richt zich met name op de ontwikkeling van de executieve functies (met name zelfstandigheid, planning en organisatie). De begeleiding vindt plaats vanuit de praktijk, thuis of op school.

Demi Tazelaar

Demi Tazelaar

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Orthopedagoog in opleiding. Demi is gespecialiseerd in het bieden van ambulante begeleiding aan kinderen en jongeren in de thuissituatie en/of op school. Met geduld, structuur, humor en creativiteit probeert Demi zo goed mogelijk aan te sluiten bij de competenties van het kind/jongere.

Patricia Scheepmaker

Patricia Scheepmaker

Patricia Scheepmaker is de Virtueel Assistent van Wegwijs. Patricia ondersteunt Wegwijs bij de uitvoering van diverse administratieve taken.