Trainingen trainingskalender Wegwijs team

Het team

Ons team

Jantien Roël

Jantien is eigenaar van Wegwijs en lid van LBRT (Remedial Teacher) en SKJ geregistreerd. Jantien is binnen Wegwijs werkzaam als Ambulant Begeleider Jeugd, geeft (maatwerk-)trainingen op scholen en instellingen en heeft verschillende trainingen en methodes ontwikkeld voor het ontwikkelen van de executieve vaardigheden, leren leren en gedragsverandering. 
Jantien werkt ook als Visueel Screener (metingen oogsamenwerking) bij Wegwijs

Anette Vesla-Klomp

Anette Vesla – Klomp

Anette is docente Biologie, Jeugd Breincoach en Ambulant Begeleider Jeugd. Anette is SKJ geregistreerd. Zij is docent bij de online opleiding tot LEREN LEREN Specialist en werkt als Trainer bij Wegwijs voor de opleiding tot Jeugd Breincoach. Daarnaast geeft Anette voor Wegwijs maatwerk trainingen op scholen en instellingen en begeleidt zij individuele leerlingen en docenten op het VO. 

Yvette Roosjen

Yvette Roosjen

Yvette Roosjen is hoofdopleider van de opleiding tot Strong Kids Trainer (faalangstreductietrainer). Zij is gecertificeerd Kindercoach en Jeugd Breincoach. Yvette werkt vanuit de locatie in Veghel. 

Daniëlla Plasmeijer

Daniëlla is werkzaam als Ambulant Begeleider Jeugd bij Wegwijs. Zij is docente tekenen, Jeugd Breincoach, LEREN LEREN Specialist en Strong Kids Trainer. Daniëlla is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met sociaal-emotionele uitdagingen en/of minder sterk ontwikkelde executieve vaardigheden (planning en organisatie, concentratie, impulsbeheersing etc.). De begeleiding vindt thuis of op school plaats.
Daniëlla werkt ook als Visueel Screener (metingen oogsamenwerking) bij Wegwijs

Corinne Rijnders

Corinne is werkzaam als Ambulant Begeleider Kind en Jeugd bij Wegwijs. Zij is als Jeugd- en Gezinsprofessional geregistreerd bij de SKJ. Corinne is Jeugd Breincoach en LEREN LEREN Specialist en met ingang van eind juni 2021 hoopt zij de opleiding tot Strong Kids Trainer succesvol af te ronden. Corinne is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met sociaal-emotionele uitdagingen en gedragsproblemen. Daarnaast begeleid zij gezinnen bij uiteenlopende opvoedvragen. De begeleiding vindt thuis of op school plaats.