Trainingen trainingskalender Wegwijs team

Het team

Het Team

Jantien Roël

Jantien is eigenaar van Wegwijs en lid van LBRT (Remedial Teacher) en SKJ geregistreerd. Jantien is binnen Wegwijs werkzaam als Ambulant Begeleider Jeugd, geeft (maatwerk-)trainingen op scholen en instellingen en heeft verschillende trainingen en methodes ontwikkeld voor het ontwikkelen van de executieve vaardigheden, leren leren en gedragsverandering. 

Anette Vesla-Klomp

Anette Vesla – Klomp

Anette is docente Biologie, Jeugd Breincoach en Ambulant Begeleider Jeugd. Anette is SKJ geregistreerd. Zij is docent bij de online opleiding tot LEREN LEREN Specialist en werkt als Trainer bij Wegwijs voor de opleiding tot Jeugd Breincoach. Daarnaast geeft Anette voor Wegwijs maatwerk trainingen op scholen en instellingen en begeleidt zij individuele leerlingen en docenten op het VO. 

Yvette Roosjen

Yvette Roosjen

Yvette Roosjen is gecertificeerd Kindercoach en Jeugd Breincoach. Daarnaast werkt zij als Trainer bij Wegwijs voor de opleiding tot Strong Kids Trainer (faalangstreductietrainer).

Daniëlla Plasmeijer

Daniëlla is werkzaam als Ambulant Begeleider Jeugd bij Wegwijs. Zij is docente tekenen, Jeugd Breincoach, LEREN LEREN Specialist en Strong Kids Trainer. Daniëlla is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met sociaal-emotionele uitdagingen en/of minder sterk ontwikkelde executieve vaardigheden (planning en organisatie, concentratie, impulsbeheersing etc.). De begeleiding vindt thuis of op school plaats.