Trainingen trainingskalender Wegwijs team

Het team

Ons team

Jantien Roël

Jantien is eigenaar van Wegwijs en lid van LBRT (Remedial Teacher) en SKJ geregistreerd. Jantien is binnen Wegwijs werkzaam als Ambulant Begeleider Jeugd, geeft (maatwerk-)trainingen op scholen en instellingen en heeft verschillende trainingen en methodes ontwikkeld voor het ontwikkelen van de executieve vaardigheden, leren leren en gedragsverandering. 
Jantien werkt ook als Visueel Screener (metingen oogsamenwerking) bij Wegwijs

Anette Vesla-Klomp

Anette Vesla – Klomp

Anette is docente Biologie, Jeugd Breincoach en Ambulant Begeleider Jeugd. Anette is SKJ geregistreerd. Zij is docent bij de online opleiding tot LEREN LEREN Specialist en werkt als Trainer bij Wegwijs voor de opleiding tot Jeugd Breincoach. Daarnaast geeft zij voor Wegwijs maatwerk trainingen op scholen en instellingen en begeleidt zij individuele leerlingen en docenten op het VO. Anette werkt vanuit Zutphen ook nog met jongeren vanuit haar eigen praktijk: Jinera. 

Yvette Roosjen

Yvette Roosjen

Yvette Roosjen is hoofdopleider van de opleiding tot StrongKids Trainer (faalangstreductietrainer). Zij is gecertificeerd Kindercoach en Jeugd Breincoach. Yvette heeft daarnaast nog haar eigen praktijk, Kids-Support, in Veghel, waar zij kinderen en jeugd o.a. vanuit de StrongKids methode begeleidt. Yvette is gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen en jeugd op het gebied van faalangst en weerbaarheid en daarmee een zeer ervaren en kundige docent aan onze opleiding. 

Gemmy Zengers

Gemmy werkt als Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ Kind en Jeugd en is werkt, naast Yvette, als opleider aan de opleiding tot Strong Kids Trainer (faalangstreductietrainer). Zij is daarnaast verantwoordelijk voor de training Trauma, Angst en Rouw in de klas. Als kindercoach ontvangt Gemmy ook kinderen en jeugd in haar eigen praktijk in Valkenswaard: Forza Ragazzi, wat 'sterke kinderen' betekent. Gemmy is geregistreerd bij SKJ. 

Liesbeth Vermeir

Liesbeth werkt als Trainer en Vertegenwoordiger voor België voor Wegwijs. Liesbeth is Jeugd Breincoach, StrongKids Trainer, leerkracht en coachingstherapeut. Liesbeth heeft ruime ervaring in het maken en verstevigen van de brug tussen zorg en onderwijs en kan onderwijsteams in België en Zuid-Nederland bij dit proces begeleiden. 

Daniëlla Plasmeijer

Daniëlla is werkzaam als Ambulant Begeleider Jeugd bij Wegwijs. Zij is docente tekenen, Jeugd Breincoach, LEREN LEREN Specialist en StrongKids Trainer. Daniëlla is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met sociaal-emotionele uitdagingen en/of minder sterk ontwikkelde executieve vaardigheden (planning en organisatie, concentratie, impulsbeheersing etc.). De begeleiding vindt thuis of op school plaats.
Daniëlla werkt ook als Visueel Screener (metingen oogsamenwerking) bij Wegwijs

Corinne Rijnders

Corinne is werkzaam als Ambulant Begeleider Kind en Jeugd bij Wegwijs. Zij is als Jeugd- en Gezinsprofessional geregistreerd bij de SKJ. Corinne is Jeugd Breincoach, LEREN LEREN Specialist en Strong Kids Trainer. Corinne is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met sociaal-emotionele uitdagingen en gedragsproblemen. Daarnaast begeleidt zij gezinnen bij uiteenlopende opvoedvragen. De begeleiding vindt thuis of op school plaats. 

Anouk Doffer

Anouk is werkzaam als Ambulant Begeleider Kind en Jeugd bij Wegwijs. Anouk is dol op dieren en werkt graag samen met haar hond in de praktijk of bij de thuisbegeleidingen. Anouk is Jeugd Breincoach, StrongKids Trainer en LEREN LEREN Specialist. Anouk is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met sociaal-emotionele uitdagingen en gedragsproblemen. Zij is creatief, sensitief en flexibel ingesteld. De begeleiding vindt bij de leerling thuis of op school plaats.

Patricia Scheepmaker het team

Patricia Scheepmaker

Patricia is als Virtual Assistant werkzaam bij Wegwijs. Zij is onze administratieve duizendpoot. Zij werkt een aantal uren per week voor Wegwijs, vanuit haar eigen bedrijf VPA Support.