Start Jouw Eigen Bedrijf

Start Jouw Eigen Bedrijf

Start Jouw Eigen Bedrijf

Herken je dat: je hebt al heel lang in je hoofd dat je voor jezelf wilt beginnen... maar hoe?? Waar moet je beginnen? Wat kom je allemaal tegen? Er is zo veel... En toch blijft die droom maar in je achterhoofd zitten. Je hebt kennis van jouw product of dienst, het geeft jou energie om daarmee bezig te zijn. Met vakmanschap zit het wel goed. Maar het ondernemerschap...

Wij vinden dat je dromen moet laten uitkomen! Want voor zover we ons bewust zijn leven we maar één keer en daar moeten we optimaal gebruik van maken. Jaag je dromen na!

Wij weten als geen ander hoe het is om met een bedrijf te starten. Wij hebben zelf al meerdere bedrijven opgezet en vele anderen daarbij geholpen. Het grootste struikelblok dat we zien waar mensen tegenaan lopen is het combineren van vakmanschap en ondernemerschap. Met vakmanschap zit het vrijwel altijd wel goed. Je kunt natuurlijk altijd meer kennis opdoen en dat moet ook, om jezelf uit te blijven dagen. Maar je doet jouw werk met plezier en hebt passie voor jouw product of dienst. Maar dan het ondernemerschap... daar komt zo veel bij kijken dat dat mensen vaak al afschrikt. En dan wordt jouw droom geen werkelijkheid. 

WIJ WILLEN JOU HELPEN OM JOUW DROMEN UIT TE LATEN KOMEN

Jouw droom waarmaken, jouw bedrijf vormgeven zoals jij het wilt. Omdat wij een enorme passie hebben voor het ondernemen willen wij jou daar graag bij helpen.

Tijdens de online live bijeenkomsten en met behulp van de vele online lessen geven we je alle kennis en begeleiding om de stappen richting een mooi, bij jou passend bedrijf te zetten. Van het bepalen van je doelgroep tot het maken van jouw eigen logo en van het onderzoeken van je eigen talenten en mindset, tot het zelf leren maken en bijhouden van je website. Van het maken van een goede profielfoto tot het leren bewerken van foto's en van het maken van werkbladen tot het op de kaart zetten van jouw bedrijf. Het zit er allemaal in. Doormiddel van video’s en live online vragenuurtjes geven we je alle tools om je bedrijf op de kaart te zetten. Helemaal in jouw eigen tijd!

Wij houden zelf NIET van een standaard manier van het neerzetten van ondernemerschap. Vaak wordt gedacht dat je dan agressieve manieren van marketing moet aanhangen, dat je elke week nieuwsbrieven moet sturen via de mail, mailadressen moet verzamelen en nog zo veel meer. Dat kan... maar wij geloven erin dat als dat niet bij jou past, dat je dat dan ook niet moet doen. Er zijn namelijk talloze andere manieren om jouw ondernemerschap vorm te geven. Ben jij de ondernemer die bij jou past, dan krijg je ook de klanten die bij jou passen. En dat is uiteindelijk wat jou gelukkig maakt! Daarom doen we in de 42 online lessen met jou onderzoek naar wie jij bent, welke vorm van ondernemerschap bij jou past en helpen we jou het bedrijf op te zetten dat écht bij jou past.

Wat gaan we met jou onderzoeken en doen?

  • Wie ben jij als ondernemer?
  • Je eigen logo, huisstijl en visitekaartje ontwerpen
  • Je eigen website ontwerpen en bijhouden
  • Ondernemersmindset
  • Foto's en video's maken en bewerken
  • Jouw passie, jouw werk
  • Jouw bedrijf op de kaart (marketing en socials)
  • Gerichte doelen stellen en... jouw bedrijf oprichten!
 

Ons aanbod:

Je betaalt TIJDELIJK een starttarief voor dit complete traject van slechts € 545,-!* Hiervoor krijg je ALLE online lessen (bekijk HIER om welke lessen het gaat) en 2 maanden GRATIS lidmaatschap voor de LIVE online vraag- en antwoordsessies met professionals en collega startende ondernemers. 

Heb je langer dan 2 maanden nodig om de lessen te volgen en af te ronden of vind je het fijn om scherp te blijven, feedback van collega's te krijgen en jouw vragen ook na jouw startmaand te kunnen stellen aan onze professionals? Dan kun je na jouw startmaanden een lidmaatschap aanvragen. Je wordt dan lid voor slechts € 50 per maand. Het lidmaatschap geeft jou toegang tot de online lessen die je dan ook meerdere keren kunt volgen of nog eens kunt nazien en je kunt elke 2 weken deelnemen aan het LIVE online vraag- en antwoordsessies. Natuurlijk kun je ook contact leggen met collega startende ondernemers, om samen op te kunnen trekken. 

Enne... wist je dat zowel het starttarief als het lidmaatschap aftrekbaar zijn voor de BTW, mits je BTW plichtig bent? Altijd fijn ;-). De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. 

Speciaal traject voor iedereen die een eigen praktijk wil starten:

Er is een speciaal traject voor cursisten die een eigen praktijk willen opzetten. Dit traject bestaat uit ALLE online lessen die voor de Start Jouw Eigen Bedrijf beschikbaar zijn én deelname aan 4 online live bijeenkomsten. Ben je niet aanwezig op één van de bijeenkomsten? Geen probleem. De bijeenkomsten worden opgenomen en de opnames zijn later nog eens terug te zien. Het volgende traject speciaal voor iedereen die een eigen praktijk wil starten vindt plaats op:

  • 16 en 30 sept en 14 en 28 oktober online live bijeenkomst van 10.00 tot 11.00 uur. Starten met de online lessen kan direct bij inschrijving. Op 28 oktober 2024 staat jouw bedrijf ingeschreven en kun je van start! Hoe spannend is dat??

Kosten voor dit traject zijn € 545 exclusief BTW*

*Cursisten met een studentnummer van de Wegwijs Academie krijgen een enorme korting!!! Zij betalen slechts € 395 voor dit volledige traject!

Wil jij je aanmelden en echt starten met jouw bedrijf? Stuur dan een mail naar startjouweigenbedrijf@wegwijscc.nl (vermeld in de mail jouw studentnummer als je een studentnummer van Wegwijs Academie hebt waarmee je korting krijgt)