Over wegwijs elk kind

Over Wegwijs

Over Wegwijs

Over wegwijs elk kind

Elk kind heeft

unieke talenten en dromen.

Wij helpen kinderen die te

ontdekken en in te zetten

Jantien Roël, oprichter van Wegwijs

Naast (bonus-)moeder van 4 fantastische jongens ben ik Schoolcounsellor en heb ik mij gespecialiseerd in breinontwikkeling, ontwikkeling van executieve vaardigheden en leren leren. Ik begeleid met veel plezier jongeren bij uiteenlopende vraagstukken, geef trainingen aan volwassenen en ben auteur van diverse geaccrediteerde opleidingen. 

Binnen de begeleiding van jongeren is de relatie en de vertrouwensband met de jongere voor mij essentieel. Echt luisteren, kijken, samen overleggen en tot passende oplossingen komen doen we pas als we elkaar echt kunnen vertrouwen. Ik kan enorm genieten als een jongere groeit binnen de eigen mogelijkheden en als het kind mag zijn wie het is. Elk kind is uniek, met unieke behoeften en unieke mogelijkheden. Het is de kunst die unieke kenmerken te vinden en naar boven te halen.

Kernwoorden die bij mij passen zijn: empathisch, sociaal, eerlijk, open, vriendelijk, daadkrachtig, scherpzinnig, duidelijk, praktisch ingesteld en HUMOR!

De vakgebieden waarin ik werkzaam ben zijn: psychologie, onderwijs, breinontwikkeling, communicatie, opvoeding, gedrag, leren leren en ontwikkeling van de executieve vaardigheden.

Wil je meer weten over Wegwijs, wil je misschien overleggen of een afspraak maken, meld je dan aan via ons contactformulier of door een mail te sturen naar contact@wegwijscc.nl.

Hartelijke groet,

Jantien Roël